Elise Van Kerchove Kinesist Dry Needling Volleybalster

Kinesitherapeute Elise Van Kerckhove

Specialiteit: Sportkinesitherapie, manuele therapie, dry needling, algemene kinesitherapie

Elise is actief sedert 2022 bij Kine Moves Kinesitherapie. Ze is een erkende kinesitherapeute en studeerde met grote onderscheiding af aan de Universiteit van Antwerpen als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met specialisatie in sport- en musculoskeletale kinesitherapie. Ze deed reeds stage ervaring op in een aantal andere praktijken gelegen in het waasland en het revalidatiecentrum verbonden aan het VITAZ Sint-Niklaas. Haar laatste stage, die plaats vond bij Kine Moves Kinesitherapie, beviel haar zeer goed waardoor ze zich er heel hard op verheugd om zich bij het team te mogen vervoegen!

Naast de praktijk is Elise ook sportief actief wat haar interesse in sportkinesitherapie verklaart. Zo speelt ze sinds haar jeugd volleybal bij Astrix-Avo maar is ze sinds kort ook een actieve wielrenster bij de koersploeg WTC De Vonken. Verder trekt ze ook regelmatig haar loopschoenen aan.

Verder behaalde ze in april 2022 een certificaat voor kinesiotaping en liggen haar toekomstige interesses in het behalen van een cursus dry needling en manuele therapie.