Karen Van havere oprichter van Kine Moves. Kinesitherapeut Sport kinesitherapeut Dry Needling

Kinesitherapeute Karen Van Havere

Specialiteit: Sportkinesitherapie, manuele therapie, dry needling, algemene kinesitherapie

Karen Van Havere is bij Kine Moves werkzaam als behandelend kinesitherapeut.

Zij is in 2006 met grote onderscheiding afgestudeerd aan de universiteit van Gent, richting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Om zich nog verder te specialiseren is zij de master na master opleiding musculoskeletale kinesitherapie gaan volgen. Wat eigenlijk een combinatierichting is van sportkinesitherapie en manuele therapie.

De eerste jaren na haar studie is zij werkzaam geweest in het sportmedische centrum Athlete’s Care Antwerpen. Zowel topsport atleten als recreatieve atleten komen hier over de vloer.

Karen was ook 12 jaar actief op de topsportschool te Antwerpen waar ze instond voor kine , blessurepreventietrainingen. Zowel voeballers, tenissers, judoka’s, badmintonners en snowboarders werden door haar begeleid.

Hiervoor werkt ze samen met Badminton VlaanderenBelgische Voetbalbond , Tennis Vlaanderen en Sneeuwsport Vlaanderen.

In 2013 heeft ze Kine Moves opgericht. Gezien de achtergrond is het een logische keuze om het accent binnen de praktijk op de behandeling van sportletsels te leggen. Daarnaast kan u ook bij Karen terecht voor algemene kine, pre en postnatale, dry needling, kinesio tape,…..